Château Noordwijk
Bourgondisch eten, ontmoeten en overnachten

Ons Hotel

Graag willen wij onszelf aan u voorstellen. Wij  zijn een groep enthousiaste en gedreven eerstejaars studenten van de richtingen Hotelmanagement en  Hotel- en Eventmanagement. Wij studeren op TIO university of applied sciences.

In ons eerste studiejaar krijgen wij de unieke kans om een week lang te proeven van onze droom. Daarom is het voor ons een uitdaging om uw verblijf in ons hotel onvergetelijk te maken en onszelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Zo kunnen wij u in de toekomst alleen nog maar beter van dienst zijn!


Adres:

StayOkay

Langevelderlaan 45

2204BC Noordwijk

Naast deze bijzondere ervaring, ondernemen wij ook maatschappelijk verantwoord. Tijdens deze week zetten wij ons graag en breed in voor het goede doel Het Vergeten Kind. Al onze verdiensten worden gedoneerd aan Het Vergeten Kind.

Voor deze projectweek hebben we de Stayokay in Noordwijk omgetoverd tot Château Noordwijk, een hotel meet een bourgondische sfeer. Het thema is overal in het hotel terug te zien en te beleven. 

De Bourgondische sfeer verzorgen wij op verschillende manieren. U kunt hierbij denken aan passend decor en aankleding, onze speciaal ontwikkelde menu- en barkaart. Uiteraard ook de dagelijkse evenementen waaraan u kunt deelnemen.E-mailen
Map
Info
Instagram